12 iconische producten (en bedrijven) uit postcode 2300, door de ogen van 4 illustratoren.  Je zal versteld staan als je beseft wat er allemaal op "den industrie" van Turnhout gemaakt wordt! Rock Paper Pencil sloeg de handen in elkaar met de dienst Ondernemen en Werk van de stad Turnhout en met kunstenatelier deRuimte.

Geïnspireerd door de Campbell's Soup Cans van Andy Warhol, werden vier stripmakers/tekenaars elk naar drie bedrijven gestuurd om hun werking en hun producten vast te leggen in een beeld. Dat waren Jana Vasiljević, Jonas Sysmans, Mila Van Goethem en T.M. Hun beelden werden gezeefdrukt op groot formaat om in oktober 202 tijdens een expo in de Warande getoond te worden aan het grote publiek. In november werden de illustraties getoond via lichtinstallaties in het centrum van Turnhout, aan het Speelkaartenmuseum, de site Le Bon, de Kasteelvijver en Turnova. 

Met dank aan Astra Sweets, Brepols, Cartamundi, Confiserie Roodthooft, Group Joos, Joosen-Luyckx / Royal Belgian Caviar, Miko, Ranobo, Signify, Soudal, Tumag, Van Genechten Packaging ...

... voor de tijd die jullie hebben willen vrijmaken, voor de inspirerende bedrijfsrondleidingen en voor het enthousiasme.

Made in Turnhout én geprojecteerd op Turnhout! Hieronder vind je de locaties van de projecties.

Deel deze pagina
Rock Paper Pencil logo