Skip links

Masterclass Pitching

Geef leven aan je idee

Een idee hebben voor een strip of bordspel is één ding. Maar om dat idee ook echt te kunnen uitvoeren heb je overtuigingskracht nodig. Hoe ga je het presenteren zodat anderen in je idee gaan geloven? Hoe maak je het commercieel aantrekkelijk? De weg naar een professionele carrière in de strip- of bordspelwereld start met een goede pitch. Leer daarom je idee te verkopen tijdens de masterclass PITCHING.

Datum

11 mei 2019
Expired!

Tijd

19:30 - 21:00

Kostprijs

Gratis
Tuinzaal van de Warande

Locatie

Tuinzaal van de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Organisator

Rock Paper Pencil - Masterclasses
Email
masterclasses@rockpaperpencil.be

Sprekers

  • Johan De Smedt
    Johan De Smedt

    Johan is de man achter projecten als Amoras, J.ROM, Red Rider, Fanny K. & the Wolfpack. Hij zorgde voor de creatieve en strategische argumenten die ervoor zorgden dat deze reeksen bij Standaard Uitgeverij gemaakt en verkocht werden. Voor hij in de stripwereld terechtkwam, werkte Johan zo’n 20 jaar bij verschillende televisieproducenten. Daar stond hij aan de basis van de ontwikkeling van talloze verrassende projecten.

  • Olivier Grégoire
    Olivier Grégoire

    Olivier heeft jaren ervaring bij televisie, als regisseur bij de RTBF. Van jongsaf gebeten door het bordspelvirus maakte hij 10 jaar geleden de overstap naar een carrière in de bordspellenwereld. Olivier is actief bij Ludeo in Brussel, met als voornaamste missie het promoten van gezelschapsspellen bij het grote publiek. Als spelontwerper heeft hij een aantal succesvolle games op zijn conto met titels als Aya, Hope, Dreams en Piratoons.