12 iconische producten (en bedrijven) uit postcode 2300, door de ogen van 4 illustratoren.  Je zal versteld staan als je beseft wat er allemaal op "den industrie" van Turnhout gemaakt wordt! Rock Paper Pencil sloeg de handen in elkaar met de dienst Ondernemen en Werk van de stad Turnhout en met kunstenatelier deRuimte.

Geïnspireerd door de Campbell's Soup Cans van Andy Warhol, werden vier stripmakers/tekenaars elk naar drie bedrijven gestuurd om hun werking en hun producten vast te leggen in een beeld. Die beelden werden vervolgens gezeefdrukt op groot formaat om tijdens een expo in de Warande getoond te worden aan het grote publiek. De deelnemende kunstenaars zijn Jana Vasiljević, Jonas Sysmans, Mila Van Goethem en T.M.

Expo Made in Turnhout
Luifelzaal, De Warande

6 tot 23 oktober 2022, tijdens de openingsuren van de Warande

 

Met dank aan:

Astra Sweets, Brepols, Cartamundi, Confiserie Roodthooft, Group Joos, Joosen-Luyckx / Royal Belgian Caviar, Miko, Ranobo, Signify, Soudal, Tumag, Van Genechten Packaging...

... voor de tijd die jullie hebben willen vrijmaken, voor de inspirerende bedrijfsrondleidingen en voor het enthousiasme.

Deel deze pagina
Rock Paper Pencil logo