WANDELING Memory Lane
Kunstwerken op nutskasten 


Na de tentoonstelling Druk Bezig in het Speelkaartenmuseum, kregen 18 kunstwerken van de 9 deelnemers een plek op één van de nutskasten in de stad. Zoek de kasten aan de hand van de Memory Lane-wandeling en ontdek welke twee nummers van dezelfde kunstenaar zijn. Vind jij de juiste oplossing?

De expo Druk Bezig uit het Speelkaartenmuseum krijgt een vervolg op de nutskasten in het centrum van de Stad. In samenwerking met Toerisme Turnhout werd een stadswandeling gecreëerd langs elektriciteitskasten die niet langer grauw en grijs zijn, maar een heel eigentijds jasje kregen. Op die manier willen we kunst in het straatbeeld brengen én de kunstenaars zelf meer zichtbaarheid geven. Zo geven we Druk Bezig nog een tweede leven (als street art) en een derde leven (als wandeling). Want waarom zouden we ons beperken tot de muren van een museum?

De brochure van de wandeling kun je ophalen bij de balie van het Speelkaartenmuseum of bij de dienst Toerisme in Turnhout of je kunt ze ook hieronder downloaden.  

Download de kaart

Deel deze pagina
Rock Paper Pencil logo