Het Rock Paper Pencil Festival 2023 vindt plaats op zondag 12 november, wederom in de Warande en de Kuub in Turnhout!

De derde editie van het Rock Paper Pencil Festival palmt heel de Warande in met strips, illustratie, druktechnieken en bordspellen onder het motto "Voor al uw strip- bordspelhonger!". Het zal wel zijn zeker! 

Zoals steeds zetten we in op interactiviteit en ontdekken: volg een workshop bij een striptekenaar en leer nieuwe technieken bij of test de meest recente boardgames uit. Ga luisteren naar sprekers uit de strip- en bordspellenwereld, bekijk expo's of speel en beoordeel een van de spel-prototypes. Druk je eigen kaarten, beschilder een miniatuurfiguurtje of leef jezelf in als personage tijdens een roleplaying game. Kaaiman speelt weer een gloednieuw theaterstuk gebaseerd op strips en bordspellen en ook in de bib is er van alles te doen.

Kortom: op Rock Paper Pencil Festival ontdek je de wereld van strips en bordspellen in al haar facetten of je nu 7 of 77 bent, lezer, speler of maker.

De line-up van het festival en de verschillende activiteiten vind je hieronder op deze pagina. En er komt dagelijks nieuwe info bij, ook op onze socials (@rockpaperpencil2300 op Facebook en Instagram). 

Rock Paper Pencil 2023: WAT-WIE-WAAR

BORDSPELLENLIJST 2023

Benieuwd welke spellen je op het Rock Paper Pencil Festival 2023 kunt komen uitproberen? Hier vind je de volledige lijst - doorklikken op een spel brengt je naar BoardGameGeek voor meer info.

Rock Paper Pencil logo