Het Rock Paper Pencil Festival 2023 zal plaatsvinden op zondag 12 november, wederom in de Warande en de Kuub in Turnhout! Onze baseline is nog altijd "voor al uw strip- en bordspelhonger", want we bieden u weer tal van lekkers aan!

Hiernaast  zie je de affiche voor de editie van 2023, getekend door bordspel illustrator Edu Valls (Barcelona). Hij koos ervoor om de hoofdfiguren van gamers en stripmakers af te beelden als normale mensen met hun eigen superkrachten, want dat is creatief talent. Je ontdekt ook de Warande vanuit de lucht gezien en ons Rock Paper Pencil-logo werd opgesplitst in drie kleine sidekicks, die ook andere aspecten van het festival tonen: de dobbelsteen met de hamer verwijst naar de spelveilingen, het papier met de microfoon dat zijn de interviews en workshops en het potlood dat wegdroomt met een boek laat zien dat ook de Bib zich dit jaar weer mee achter het festival zet. 

De line-up van het festival en de verschillende activiteiten zullen we op deze pagina bekendmaken in de komende maanden. Maar zet 12 november dus alvast in je agenda!

Rock Paper Pencil logo