Op 15 juni haalden wij Antwerp Powered by Creatives naar Turnhout om samen met ons een van hun APBCoffees te organiseren in de Warande: een gratis, informeel netwerkevent voor creatieve ondernemers.

Deelnemers kregen de kans om creatieve hubs uit de brede regio Turnhout te ontdekken, ontmoetten fijne nieuwe mensen en luisterden naar de inspirerende verhalen van twee creatives met Kempische roots: grafisch vormgever Hanna Maes van Goed Goed en illustrator Sam Vanallemeersch (het beeld in de header is ook van zijn hand). 

In 2023-2024 willen we met Rock Paper Pencil de Kempense creatieve scene samen te brengen. Illustratoren, vormgevers en plastisch kunstenaars: we want you! Hier vind je alvast een verslag van ons eerste netwerkmoment in de Warande. Wil je er volgende keer ook bij zijn? Volg onze Instagram en/of Facebook-pagina via @rockpaperpencil2300!

Alvast heel erg bedankt aan APBC (www.apbc.be), aan Hanna Maes (@goedgoedstudio) en Sam Vanallemeersch (@samvanallemeersch en @kolchoz_illustration) en ook aan alle creatieve hubs die zich hebben voorgesteld:

deRuimte (@deruimtevzw_turnhout)
Kunst in Zicht (@kunstinzicht)
Creative Factory (@creative_factory_creation)
Moktamee (@Moktamee)
Storm Op Komst (@stormopkomstfestival)
Hofke van Chantraine (@hofkevanchantraine)
Jeugdhuis Wollewei (@jhwollewei)
M I K S (@m_i_k_s_e_r_s)

En uiteraard ook bedankt aan jullie allemaal voor de talrijke opkomst op een donderdagvoormiddag in de creatieve Kempen!

De volledige presentatie van de creatieve hubs, met daarbij ook de verwijzingen naar hun website, vind je onderaan deze pagina.

Deel deze pagina
Rock Paper Pencil logo